|
LAS VEGAS DIL OKULLARI & ENGLISH TIME DİL OKULLARI LAS VEGAS
|
|
12-30-2008, 09:59 PM
|
|||
|
|||
|
LAS VEGAS DIL OKULLARI & ENGLISH TIME DİL OKULLARI LAS VEGAS
Herkese mrb
Oncelikle merak ettigim soru su Las vegas 'a yeni acilan English Time dil kursuna gelmeyi dusunuyoruz ama las vegas hakkinda cokta bilgimiz yok. English Time fiyatlari diger dil kurslarina gore nasil? Amerikaya kadar gelip sacma sapan bir dil kursunda zaman gecirmek istemiyorum bu dil kursuna giden veya gitmis birileri varsa lutfen bizi bilgilendirebilirmisiniz. |
|||
|
01-08-2009, 05:23 PM
|
|||
|
|||
|
RE: LAS VEGAS DIL OKULLARI & ENGLISH TIME DİL OKULLARI LAS VEGAS
Fiyatlari gayet uygun..
Eger sitemiz araciligi ile bas vurusaniz %10 indirim alabilirsiniz. Bize e-mail atin adincel@live.com size %10 indirim yaptiralim.. http://www.englishtime.com/lasvegas sitesindende detayli bilgilere bakabilirsiniz.. Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
05-26-2009, 02:22 AM
|
|||
|
|||
|
merhaba hocam ;
turist vizemiz var, bununla abd ye gelebiliriz. ancak kursa kayıt olundugu zaman bize ne tur vize verebiliriler. yani hem calısabilir hem egitim gorebilirmiyiz? ve bunun suresi ne kadar olur? cevaplarsanız sevinirim kolY Gelsin |
|||
|
05-28-2009, 02:40 AM
|
|||
|
|||
|
Turkay,
Amerikaya turist vizesi ile gelikten sonra okuldan I-20 alirsiniz okul INS e bildirir bunu.. Sonra okula gidersiniz I-20 ile durabilirsiniz amma turkiyeye gittiginizde ogrenci vizesi almak zorundasiniz.. is durumu ogrenci oldugunuz icin zor tabi ama kacak calisabilirsiniz... Las Vegas Tatil Las Vegas Tour Detayli Bilgi icin Tiklayiniz!! |
|||
|
06-07-2009, 08:33 AM
|
|||
|
|||
|
merhaba hocam ;
size dil egitimi ile ilgili bir email gonderdim. umarım gormussunuzdur. iyi calısmalar |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|